Pyöräily ei ole koskaan ollut yhtä suosittua kuin nyt!

Posted on by

Kaupunki PyroraillenParin viime vuosikymmenen aikana pyöräily on noussut Euroopassa suosituimpien liikkumisen muotojen joukkoon. Viimevuosina suuret eurooppalaiset kaupungit ovat panostaneet pyörävuokraverkostoihin, joiden avulla sekä paikalliset että turistit halutaan saada pyörän selkään.

Pyöräily on ekologinen vaihtoehto perinteisemmille joukkoliikennevälineille ja yksityisautoilulle. Pyöräillen myös kunto kohenee ja terveyteen positiivisesti vaikuttaa myös stressitason aleneminen, kun ei tarvitse enää kiristellä hampaita ruuhkassa auton ratissa tai stressata siitä ehditkö viimeiseen bussiin.

Archie Gone Lebanon blogissa julkaistiin vähän aikaa sitten hieno kooste muutamien suosituimpien Euroopan kaupunkikohteiden julkisista pyörävuokraverostoista.

archiegonelebanon.pallontallaajat.net. Infograaffissa tarjotaan vinkkejä matkailijoille, jotka ovat suuntaamassa Lontooseen, Berliiniin, Pariisiin, Amsterdamiin tai Nizzaan ja joita kiinnostaa pyörän vuokraus matkan aikana.

Pyörävuokra tietoiskun takana om Momondo, matkailusivusto, joka sivulta voi varata lentpja ja majoitusta kyseisistä kaupungeista.

 

Be Sociable, Share!
Category: Matkailu | Tags:
Comments are disabled